Jeg forsøger at sove igen. To timers søvn er ikke nok, jeg er smadret, men søvnen kommer ikke.

Min hånd finder automatisk derned hvor tanken om dig gør mig varm og hævet og våd af forventning.

Jeg rødmer og føler skam, for jeg har lært at det seksuelle er dyrisk og følelsesløst. At hvis jeg overgiver mig til det, er det det samme som at give afkald på retten til følelserne i de højere lag. Hvis jeg ikke kan tøjle min lyst er jeg selv ude om det, når jeg bliver brugt som et stykke billigt legetøj og smidt væk bagefter.

Fire punkter; min hjerne, mit hjerte, min sjæl og mit skød. Jeg kan ikke skille dem ad, men jeg har lært at det skal man. Jeg kan vælge at være en slut, der er til fri afbenyttelse, eller jeg kan vælge at være dydig og dermed gøre mig fortjent til kærlighed.

Jeg vil gerne gøre mig fortjent til din kærlighed, men min hånd bliver alligevel mellem benene og fingrene smutter af sig selv igennem de drivvåde folder, indtil jeg længselsfuldt hulker min orgasme ud.

Søvnen kommer stadig ikke.

No comments:

Post a Comment